Съвети

Какво е Кето диета

Какво е Кето диета
В днешно време е пълно с всякакви хранителни режими, но за да сме сигурни в някой от тях, трябва да сме наясно с ползите и рисковете, които крие той.

Супер популярен и модерен в момента е кетогенният режим или за кратко наричан „кето“. Армията му почитатели включва както запалени експериментатори-ентусиасти, така и известни личности.Принципът на кето храненетое да се консумират високо мазнинни храни, въглехидратните да се сведат до мининмум, а протеините - в умерени количества. Целта е организмът да достигне състояние на кетоза – мазнините се извличат от запасите ни, преработват се в свободни мастни киселини, а после – в кето тела. Именно тях тялото ни използва вместо въглехидрати. Така губим тегло, нивата на кръвната захар и инсулина спадат. А това носи здраве и красота.

Напълно в стила на кето режима е новото ниско въглехидратно мюсли Кето La Garone - със специално подбрани семена и ядки, богати на качествени мазнини. Консумирайки го, по здравословен и вкусен начин ще снабдяваме тялото си с висококачествени съставки, част отпозволените за кето режима храникато ядки и семена, хрупкав кокос и препоръчителните берита - червени боровинки. Освен това, консумацията на богатото на хранителни влакнини мюсли Кето решава един от сериозните недостатъци на храненето - липсата на фибри.

Независимо дали спазвате режим или не, новото мюсли Кето La Garone със сигурност е добър избор за качествена и бърза закуска, като част от оригинална рецепта или просто като здравословен снак.

И не забравяйте да се консултирате с вашия лекар при избора на подходящия за вас хранителен режим.
МЮСЛИ