За Нас
LaGarone
La Garone е марка за класически и позабравени зърна и семена, оригинално разработено авторско мюсли, безглутенови и нисковъглехидратни макарони, както и гранулирани растителни протеини за готвене.
Започнете деня си с купичка мюсли със супер храни, пригответе вкусно ястие с трицветна киноа или лимец за обяд или вечеря и се възползвайте от цялата сила и жизненост на дребното семе и зърното.
От древността нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, скрити в малките зрънца и семена. Наричани със символични имена като “храна на бягащия” (чиа), “неугасващо цвете” (амарант), “кралица на зрънцата” (трицветна киноа) и почитани като свещени, някои от семената са забравени през годините.
Днес водеща тенденция в храненето е завръщане към природата и естествената храна, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса.
За спазващите безглутенов, високопротеинов и нисковъглехидратен режим, La Garone има специални предложения – безглутенови макарони и мюсли Gluten Free, както и серията за активно спортуващи Protein Power, включваща мюсли и макарони.

Продуктите La Garone разказват хилядолетната история на зърнените храни и пренасят мъдростта за храненето на древни цивилизации в съвременното ежедневие.

За нас La Garone

За нас La Garone